Donateurs

Geniet u ook zo van onze muziek? Wij kunnen uw steun goed gebruiken! Door u aan te melden als donateur van Muziekvereniging Odeon. Wij zijn met ieder bedrag blij, u kunt helemaal zelf bepalen met welk bedrag u ons wilt steunen.

Als u jaarlijks €25,- of meer doneert, heeft u recht op een gratis toegangskaart voor ons jaarconcert. Uw donatie is, onder voorwaarden, fiscaal aftrekbaar. We houden onze donateurs met de maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de vereniging.

Wilt u donateur worden?

Stuur een mail naar veerodeon@gmail.com met uw gegevens en het bedrag dat u jaarlijks wilt schenken.

Wilt u een eenmalige donatie doneren, dan kan dit op rekeningnummer: NL93INGB0007451244 t.n.v. Muziekvereniging Odeon en o.v.v. eenmalige donatie.

Bent u niet wonende in Soesterberg, maar wilt u wel weten waarom wij uw steun belangrijk vinden, lees dan onderstaande brief die wij hebben verspreid tijdens onze donateursactie vorig jaar.

20181015_121503
Brief donateursweek oktober 2018
donateurs-bedankt-01sss
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close