Donateurs

Geniet u ook zo van onze muziek? Wij kunnen uw steun goed gebruiken! Door u aan te melden als donateur van muziekvereniging Odeon. Wij zijn met ieder bedrag blij, u kunt helemaal zelf bepalen met welk bedrag u ons wilt steunen.

Als u jaarlijks €25,- of meer doneert, heeft u recht op een gratis toegangskaart voor ons jaarconcert. Uw donatie is, onder voorwaarden, fiscaal aftrekbaar. We houden onze donateurs met de maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de vereniging.

Wilt u donateur worden?

Stuur een mail naar veerodeon@gmail.com met uw gegevens en het bedrag dat u jaarlijks wilt schenken.

Wilt u een eenmalige donatie doneren, dan kan dit op rekeningnummer: NL93INGB0007451244 t.n.v. Muziekvereniging Odeon en o.v.v. eenmalige donatie.

____________________________________________________________________________________________

In de week van 22 oktober – 27 oktober zijn de leden van Muziekvereniging Odeon bij u langs de deuren gegaan in Soesterberg voor de donateursactie. Dit om uw steun te vragen en te vertellen waarom uw steun zo belangrijk is voor ons!

Momenteel komen de resultaten binnen bij de penningmeester. Wij kunnen naar aanleiding van de actie een vijftigtal nieuwe (eenmalige) donateurs verwelkomen bij onze vereniging! Namens de vereniging hartelijk bedankt voor uw steun!

Bent u niet wonende in Soesterberg, maar wilt u wel weten waarom wij uw steun belangrijk vinden, lees dan onderstaande brief.

20181015_121503
Brief Donateursactie

donateurs-bedankt-01sss

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close