Harmonieorkest

Odeon_02dec17_9498Ons harmonieorkest is een groep van gevorderde en amateurmuzikanten, jong en oud.  Met zo’n dertig muzikanten verzorgt Muziekvereniging Odeon diverse optredens door het jaar heen. Het orkest bestaat uit houtblazers (klarinet, dwarsfluit, hobo, fagot, saxofoon e.d.), koperblazers (trompet, trombone, bariton, hoorn e.d.) en slagwerk.

Om het beste resultaat te behalen oefenen wij wekelijks op de maandagavond van 19.45 tot 21.30 uur in het Odeongebouw te Soesterberg.

In verband met het aankomende jubileumconcert zijn de repetitietijden iets gewijzigd. Wij oefenen tot en met 15 november van 19.45 tot 22.15 uur.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close