Voorjaarsconcert Odeon en Multiple Voice op 11 maart 2023

Op zaterdagavond 11 maart geeft het harmonieorkest van Odeon o.l.v. dirigent Gerrit de Weerd een concert in samenwerking met Multiple Voice. Multiple Voice is een koor uit Odijk bestaand uit 26 enthousiaste zangers en zangeressen in de leeftijd van 25-65 jaar. Zij zijn verbonden aan de Nicolaaskerk van Odijk en verzorgen ook regelmatig een mis in deze kerk. Sinds 2004 is Michael van Breemen met veel plezier de dirigent en pianist van Multiple Voice.

Multiple Voice
Michael van Breemen


Orkest en koor brengen deze avond een gevarieerd programma, waarin zij apart en gezamenlijk zullen optreden. Zo kunt u o.a. genieten van:

  • Symphonic Metamorphosis (naar de 3e Symfonie van Saint-Saëns)
  • Conquest of Paradise
  • Gabriella’s Sång
  • Music (John Miles)
  • Andrew Lloyd Webber: A Concert Celebration
  • A Brand New Day (uit The Wizard of Oz)

In de pauze zijn drankjes verkrijgbaar en kunt u loten kopen voor onze tombola, waarbij u leuke prijzen kunt winnen. Aangezien het in de Vredekerk slechts beperkt mogelijk is om te pinnen, adviseren wij u om genoeg kleingeld mee te nemen.

Aanvang: 20:00 uur, zaal open: 19:30 uur.

Kaartjes à €15,- zijn verkrijgbaar bij PLUS Soesterberg, Cornershop Soesterberg of te bestellen bij Jos Sukking, via 06-18062533 of jossukking@casema.nl.

Mocht u verhinderd zijn op zaterdag 11 maart, dan is er ook nog de mogelijkheid om op zondag 12 maart te komen luisteren. Hetzelfde programma zal gespeeld worden, maar ditmaal in de Nicolaaskerk, Sint Nicolaaslaan 1 in Odijk. Aanvang: 15:00 uur, zaal open om 14.30 uur. Kaarten à €10 zijn te verkrijgen bij Ester Bijvang via ebijvang@gmail.com of Elma van Wijk, Koekoeksbloem 10, Odijk, 06-46552067.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close